ThumbsPlus Bestelformulier voor Nederland en België

Klik hier om het formulier af te drukken!

 

 

ThumbsPlus v7 bestelformulier

voor Nederland en België

 

(geldig t/m 31-12-2004)

ThumbsPlus wordt in de Benelux vertegenwoordigd door CopyCats S&S. Particulieren en bedrijven kunnen een volledige versie aanschaffen door dit formulier in te vullen, en het gelijktijdig met hun betaling (of inkooporder - z. onder) op te sturen, e-mailen of faxen aan:

 

CopyCats Software & Services       Tel: +31 (0)72-5745993

Postbus 1088                       Fax: +31 (0)72-5726559

1700 BB  Heerhugowaard             E-mail: info@copycats.nl

Nederland                          BTW-Nr: NL-185.152.119.B01

 

U ontvangt dan binnen enkele dagen de nieuwste CDROM-versie met gedrukte manual per post, of een licentienummer en download-instructies via e-mail. Als geregistreerd gebruiker kunt u gebruikmaken van telefonische ondersteuning en wordt u via e-mail op de hoogte gehouden van belangrijke nieuwe upgrades. Zie voor meer informatie de toelichting op de volgende pagina. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW en verzending.

 

s.v.p. duidelijk en volledig invullen

 

Bedrijf : _________________________________________________

Afdeling: _________________________________________________

Naam    : ___________________________________________ M / V

Adres   : _________________________________________________

Postcode: ____________  Woonplaats: _______________________

Land    : ___________ E-mail: _____________________________

Telefoon: _____________________ fax: ______________________

BTW-nummer (Belgische bedrijven): |B|E|-|_|_|_|_|_|_|_|_|_|

 

JA!  ThumbsPlus bevalt mij. Ik bestel hierbij:

 

Stuks: Product:                                               Prijs EURO: Totaal:

 

.... x ThumbsPlus v7 Pro 1-user (CDROM + User Guide)             €  95,00 .......

.... x ThumbsPlus v7 Pro 1-user (Electronische levering)         €  85,00 .......

.... x ThumbsPlus v7 Standard 1-user (CDROM + User Guide)        €  59,00 .......

.... x ThumbsPlus v7 Standard 1-user (Electronische levering)    €  49,00 .......

.... x ThumbsPlus v7 Pro Network (prijs per concurrent user)     €  98,00 .......

.... x ThumbsPlus v7 Pro Home Network (maximaal 5 PC's)          € 155,00 .......

                                                                         -------

(Zie ook pag.2. Alle prijzen inclusief 19% BTW en porto)   Totaalbedrag: _______

 

Betaalwijze:

[_]   (NL) Is reeds per bank overgemaakt aan ING 68.59.35.701 t.n.v. CopyCats te Heerhugowaard

[_]   (NL) Is reeds per giro overgemaakt aan Postbank 43.28.577 t.n.v. CopyCats te Heerhugowaard

[_]   (NL) Betaling aan postbode (rembourskosten: € 9,00 extra. Alleen mogelijk binnen Nederland)

[_]   (B) Is reeds overgemaakt aan Postrekening 000-1656064-80 t.n.v. CopyCats te Heerhugowaard (NL)

[_]   (NL+B) Op rekening/Op factuur (Uitsluitend aan overheid / grootbedrijf. Stuur eigen inkooporder of officieel briefhoofd mee)

 

 

Datum: ....-....-2004     Handtekening: .........................

 

CopyCats S&S is sinds 1992 actief als Nederlands vertegenwoordiger van diverse onafhankelijke software-producenten. Wij leveren en ondersteunen o.a. ook: Boxer, CAD6, Full Control, SmartDraw, Total Commander, VisualScript/XML, WinU en WinZip. Prijzen en specificaties onder voorbehoud. CopyCats S&S behoudt zich het recht voor, bepaalde verzoeken om levering op rekening te weigeren.

 

 

Toelichting bij ThumbsPlus bestelformulier:

 

Standard vs. Pro

 

De ThumbsPlus Pro-uitvoering biedt de volgende voordelen ten opzichte van de standard-versie:

 

Bestandsformaten: de volgende bestandsformaten worden alleen door de Pro-versie ondersteund: 16 & 48 bit JPEG2000, DXF (CAD-tekeningen),  de digicam formaten CRW, CR2, NEF, PEF, MRW, DCS, DCR, RAF, BAY, 3XF, ORF en MDC, en de medische formaten Olympus Confocal TIFF, Biorad Confocal PIC en IPL.

 

Netwerkgebruik: Met de Pro-versie kunt u de software op een server installeren, en kunnen (bij voldoende licenties) meerdere personen tegelijkertijd met dezelfde beelddatabase werken.

 

Plug-ins: De Pro-versie kan met behulp van plugins diverse bestandsformaten lezen, die niet intern ondersteund worden. Zo is er voor PDF, PS en EPS bestanden een door Cerious zelf ontwikkelde Ghostscript-plugin, en worden ook de zg. raw-formaten van digitale camera's via een Cerious-plugin (Digicam) ondersteund. Daarnaast ondersteunt ThumbsPlus Pro Photoshop-compatibele *.8bi plugins zoals Lurawave, STN en MrSid.

 

Database-formaten: ThumbsPlus werkt standaard met een Access 2000 database, die maximaal 2 GB groot kan zijn. Voor grootschalige en server-based toepassingen kunt u met de Pro-versie ook een ander type gebruiken, zoals MySQL, SQL Server, SQL 2000, Postgres, Oracle, DB2 of Pervasive.

 

DDE en command line: De Pro-versie accepteert DDE-commando's, zodat diverse functies automatisch en/of van afstand uitgevoerd kunnen worden. Voor gebruik in batchfiles en scripts is een commandline utility beschikbaar.

 

Multi-user licenties

 

Om ThumbsPlus vanaf een server te kunnen draaien, of om een database met andere gebruikers te kunnen delen, is een Pro-versie met netwerklicentie nodig. Zie daarvoor onder "Netwerklicenties".

 

Het is ook mogelijk om de Standard of Pro versie voor gebruik op meerdere losse PC's te licenseren. U kunt dan bijvoorbeeld één single-user versie bestellen, plus 4 "electronische" licenties. U ontvangt dan één compleet exemplaar (op CDROM en met gedrukte User Guide), gelicenseerd voor 5 computers. U kunt echter ook bv. 5 losse single-user versies bestellen (als u 5 CDs en handleidingen wilt), of 5 electronische licenties (als u geen CD of manual hoeft).

 

Netwerklicenties

 

Om ThumbsPlus vanaf een server te draaien en een centrale database te delen, is een Pro-versie met netwerklicentie vereist. Het aantal benodigde licenties is afhankelijk van het maximale aantal gelijktijdige gebruikers (concurrent users). U kunt de software op alle PC's in het netwerk installeren (of alle PC's toegang geven tot een serverinstallatie), maar ThumbsPlus zal niet meer dan het gelicenseerde aantal gebruikers tegelijkertijd toegang geven tot de database.

 

De kleinst leverbare netwerklicentie is voor 2 concurrent users.

Bij netwerklicenties wordt standaard één exemplaar van CDROM en User Guide meegeleverd.

 

Thuisnetwerk

 

Voor particuliere gebruikers die de software thuis op meerdere genetwerkte PC's willen gebruiken, is er de voordelige Home Network license. Hiermee kunt u ThumbsPlus Pro op maximaal vijf computers gebruiken, en desgewenst een centrale database gebruiken. Deze licentie is niet beschikbaar voor bedrijven of instellingen.

 

BTW, bestelwijze

 

Belgische ondernemingen en instellingen die hun BTW-nummer vermelden, zijn ons geen BTW verschuldigd. Deel in dat geval a.u.b. uw orderbedrag door 1,19 om het verschuldigde nettobedrag te berekenen (NL-tarief is 19%).

 

Bij orders die u vooruit betaalt is geen handtekening nodig. Het volstaat dus als u de andere bestelgegevens even op de computer invult en naar ons toemailt (u kunt de tekst van het formulier knippen-en-plakken naar Outlook).

 

Overige vragen?   Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen hebt!

 

CopyCats S&S Postbus 1088 NL-1700 BB  Heerhugowaard tel: +31 (0)72 5745993 fax: +31 (0)72 5726559 info@copycats.nl